Методът за лечение "Пътешествието"

 

При този метод терапевтът се явява посредник и емоционален водач (фасилитатор) за пациента; това е основен елемент при този вид терапия. Ако искате да навлезете в по-високите нива на съзнанието си и имате нужната смелост да разкриете истината, нека поемем това ново пътешествие заедно. Промяната е във вашите ръце, тук и сега. За повече информация  натиснете тук.

 

Терапия с Кристали

 

Кристалите са енергийни структури, приели определена форма на земята, те могат да бъдат използвани за хармония, равновесие и лечение на човека. За повече информация  натиснете тук.

Терапевтичен метод – Рейки

 

Рейки е духовна практика, която използва техника, често наричана полагане на длани или полагане на ръце като форма на комплементарна терапия, където практикуващите прехвърлят (предават) “универсална жизнена енергия” под формата на чи (ци) на своите пациенти, като по този начин повишават тяхното здраве и благополучие. За повече информация  натиснете тук.

Терапевтичен метод - Хo'oponopono

 

Ho'oponopono е древен метод за лечение, който има за цел да разреши и отстрани конфликти, блокажи и негативни спомени. За повече информация  натиснете тук.