Пътешествието - The Journey

 

Този метод работи за допринасянето на физически, емоционален и духовен баланс, и хармония у човека. Неговата цел е да помогне на човек да разкрие своята дълбоката Божествена Същност. Чрез промяна на негативните модели на поведение натрупани във времето -  Пътешествието (The Journey) лекува неразположения и болести, и пречиства клетките на тялото от натрупани негативни спомени. 

 

Този метод се счита за един от  най-мощните техники за лечение на психически и физически проблеми, за освобождаване на вътрешни блокажи и за това, че е индивидуално пригоден за нуждите на пациента. Пътешествието (The Journey) помага на пациентите да освободят страховете и притесненията си и създава необходимите условия, в които пациента има възможност да се справи с различни зависимости, заболявания, чувство на пропуснати възможности и липса на усещането за самореализация.

 

Пътешествието е процес, при който чрез вглеждане навътре в личните спомени и емоции, които ни съпътстват в живота, ние се научаваме да прощаваме и да освобождаваме блокажи, като по този начин позволяваме на нашето тялото да използва естествените си способности да се самолекува и да се възстановява напълно.

 

Процесът по време на тази терапия освобождава нашите неосъзнати ограничени вярвания и помага за приемането на нови вярвания и по-дълбоко проникване в същността на себепознанието, което ни показва как да внесем в живота си повече радост и щастие.

 

Методът „Пътешествието” (The Journey) е създаден от Брендън Бейс – високо осъзнат холистичен лечител. Следвайки пътешествието, за да разкрие своята вътрешна същност, Бейс успява да преодолее развиващо се туморно образование в тялото си без операция, медикаменти или всякакви други медицински интервенции. Преминавайки през този оздравителен процес и в желанието си да помогне и на други хора, които също да разкрият своя потенциал да лекуват сами себе си, кара Брендън Бейс да развие и създаде методът „Пътешествието” (The Journey).

 

Съществуват различни терапии: на емоционална основа, физическа, за изобилие, за ocъзнаване целта на живота, за премахване на фобии и болка, децки (6-14), както и терапии с трудно комуникиращи хора и малки деца (извършва се на подсъзнателно ниво) и още. За повече имформация влезте във връэка – телефонна или през електронната поща.

Препоръчително е да посетите официалния сайт на " The journey" - www.thejourney.com